Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Hármas csoport

A mi csoportunk…

A mi csoportunk olyan, mint egy nagycsalád, ahol különféle korú gyerekek élnek együtt.
Vegyes korösszetételű gyerekcsoport, ahol igyekszünk arányosan megosztani a különböző korú gyermekek számát. A kisebbek hamar ellesik a nagyobbak ügyes és önálló tevékenységeit. A nagyok sokat segítenek a kicsiknek az óvodai élet megismerésében és megtanulnak türelmesen odafigyelni egymásra.
Judit néni, Orsi néni és Heni néni várja napról- napra az ovisokat. Minden napra jut valami közös  tevékenység, melyben aktívan részt vehetnek a gyerekek, koruknak és egyéni képességeiknek megfelelően. Sokat énekelünk, mesélünk, verselünk, barkácsolunk, kísérletezünk, mozgunk, tornázunk és persze egész nap JÁTSZUNK. Sok olyan játékeszközünk van, / MONTESSORI játékok/ amivel csak itt a mi óvodánkban találkozhattok.
Ismerkedünk közvetlen és távolabbi környezetünkkel, sétálunk, kirándulunk, bábszínházba, kiállításra, piacra, pékségbe megyünk. Ismerkedünk városunkkal és nevezetességeivel.
A szülőket is bevonjuk programjainkba: játszó délután, szülős kirándulás, farsang, barkács délutánok, karácsonyváró délután.
Fényképeken keresztül lessetek be csoportunkba!

A mi csoportunk